Kickstart Cultuurfonds

Vanaf 15 juli 2020 kunnen theaters, podia, musea en theaterproducenten een financiële bijdrage aanvragen bij het Kickstart Cultuurfonds om zich weerbaar te maken in de anderhalvemetersamenleving. De bijdrage van Kickstart Cultuurfonds is bestemd voor organisaties die geen gebruik kunnen maken van het extra overheidspakket van 300 miljoen euro voor de cultuursector.

Het Kickstart Cultuurfonds is opgericht door de initiatiefnemers BankGiro Loterij, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de VandenEnde Foundation. De fondsen Stichting Droom en Daad, Ammodo, Fonds 21, Zadelhoff Fonds/Zadelhoff Cultuur Fonds, Fonds 1818, Stichting Zabawas én het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hebben zich bij het initiatief aangesloten.

kickstartcultuurfonds.nl

DyCZQvA-PBhIgzYuKdW3dVcsxMs.jpg